SERVIS OZ. VGRADNJA NAŠIH ARTIKLOV:

Servis oz. vgradnjo artiklov iz našega prodajnega programa po zelo ugodnih cenah.

GARANCIJA NA ARTIKEL JE 24 MESECEV .

Servis oz. popravilo za nas izvajajo partnerska servisna podjetja, ki imajo registrirano dejavnost za popravilo telekomunikacijskih naprav . Servis se nahaja na Blejski Dobravi .

Napotki

 

1 - Artikel naročite preko spletne trgovine z registracijo ali brez registracije (hitrejše) , lahko s plačilom preko TRR -2eur poštnina, ali s plačilom po povzetju - 4eur

2 - Ko Vaše naročilo prejmemo preverimo zalogo artikla ter vam posredujemo e-mail o stanju zaloge oz. dobavnem roku Vašega naročila. Na naš mail o stanju zaloge nam morate odgovoriti, v nasprotnem primeru bomo sklepali , da naročilo ni aktualno.

3 - Ob dobavi zaslon pošljemo na vaš naslov, skupaj z računom, garancijskim listom ter navodili & podatki in gsm številjkami servisov.

4 - Z servisnim podjetjem se po vaši meri dogovorite o dostavi telefona in zaslona oz. osebno na njihovi lokaciji, čas menjave zaslona je 1 delavni dan (- zaradi sušenja, testiranja,...). Zaradi same kvalitete servisa in 100% delovanja načeloma servisi z idejo -lahko počakam na telefon 1 uro ne izvajajo.

 

Cena servisa & menjave & storitve je 20-30 eur.

 POOBLAŠČENA  SERVISNA  PODJETJA- možno pošiljanje telefona po pošti - zaradi testiranja ter sušenja novih zaslonov:

servis 1 -  4273 Blejska Dobrava  (samo HUAWEI, IPHONE,HTC,LG) cena servisa-20€

servis 2 - 4264 Bohinjska Bistrica  (SAMSUNG & ostale blagovne znamke) cena servis -30€

naslova servisov in kontakte prejmete na garancijskem listu & računu ob naročilu ter prevzemu zaslona po pošti.

Drugih servisov (naprimer v vašem mestu -LJ,KP,CE,MB,...ni)

ČE JE TELEFON FIZIČNO ZVIT, UKRIVLJEN, V STIKU Z VODO, ŽE SERVISIRAN S STRANI NEPOOBLAŠČENE OSEBE, PO MOŽNOSTI  LEPLJEN S SEKUNDNIMI LEPILI IN PODOBNO, ITD..  SERVIS ZASLONA NI MOŽNA.