KAKO ODDAM NAROČILO?

Na spletni strani v iskalnik vpišite kateri artikel iščete: (naprimer: samsung galaxy s6)

  1. Ob najdenih izdelkih izberite in kliknite vašega
  2. Ko ste v samem oglasu , so na desni strani MOŽNOSTI (tu izberete opcijo barve artikla, možnost dobave orodja, itd.kliknete na prazen obroč za ibrio)
  3. izberete količino, ter kliknite na ikono V KOŠARICO
  4. Nato vas spletna stran napoti proti blagajni, kjer kliknete modro ikono <<Na blagajno>>
  5. V predzadnjem delu naročila vpištete podatke za dostavo , kjer je rdeča * so podatki obvezni in brez izpolnitve le teh zaključek naročilane bo mogožna. Ob opciji Telefon: je samo za obveščanje o statusu naročila in predvdenem dnevu dostave vašega naročila (REKLAMNIH SPOROČIL NE IZVAJAMO, po zaključenem nakupu se vsi podatki z vašo gsm številjko in mailom avtomatsko izbrišejo) Zadovoljstvo kupcev je na prvem mestu.
  6. pri vpisu Vašega E-MAILA preverite pravopis, ker v nasprotnem primeru povzetka naročila ne dobimo, prav tako vaše naročilo ne bo šlo v obdelavo. Na vaš mail boste prejeli povzetek naročila (PREVERJAJTE TUDI SPAM OZ.VSILJENO POŠTO)
  7. Nato vpišite podatke o dostavi naročila, po pošti, po predračunu, pod opombe lahko vpišete kakršnakoli dodatna vprašanja, pred pošiljanjem vsako naročilo skrbno preverimo in se preko maila oz.SMS sporočila  predhodno z vami posvetujemo.
  8. Pred končnim zaključkom naročila obkljukajte ter preberite : Ali se strinjate s Pogoji poslovanja?
  9. Potrdi nakup oz. naročilo.
  10. NAKUP JE USPEŠNO OPRAVLJEN