Google Translate
4-6 delavnih dni & na zalogi RGB 5050 LED TRAK 5M +daljinec+ NAPAJALNIK 5A odporen na vlago vodotesen SET

RGB 5050 LED TRAK 5M +daljinec+ NAPAJALNIK 5A odporen na vlago vodotesen SET

Šifra: led
Razpoložljivost: 4-6 delavnih dni & na zalogi
32,00€
Količina: V košarico

RGB 5050  LED TRAK 5M (odporen na vlago , vodotesen IP65 zaščita) + DALJINEC 44 TIPK + NAPAJALNIK 5A!! možnost daljinskega spreminjanja barv  300 LED lučk VISOKA SVETILNOST IN KVALITETA

V kompletu prejmete:
-5 metrski samolepilni LED- trak z zaščito proti vlagi , vodi 
-300 LED- diod 5050 (najboljša kvaliteta med led trakovi)
- daljinsko upravljanje -44 tipk   (doseg cca. 8 m)
-9 stopenj svetilnosti
- možnost krajšanja in daljšanja traku (max skupaj 10M )
-napajalnik kateri lahko napaja do 10M traku (s tem napajalnikom se led trak ne bo pregreval in poškodoval kot manjši napajalniki, prav tako ne bo prišlo do izpada elektrike v regulatorju)
-primeren za osvetlitev iz ozadja za steklene površine, televizorje vseh vrst TOSHIBA , SONY, LG, SAMSUNG.., vitrine, okrasna osvetlitev  in efektna osvetlitev v kuhinji, dnevni sobi, spalnici in podobno.
-napajalni kabel 1M

-opozorilo: lepljenje traku na porozne ter neravne površine kot so naprimer: , gibljiva / mehka površina, zid, vlažna površina,...žal ni 100% kar pomeni da obstaja možnost da se le ta odlepi, za tovrstne namene boste morali uporabiti specialna lepila za tovrstne podlage.

***NAKUP JE MOŽEN TUDI POSAMEZNO , PO KOMPONENTAH. PRAV TAKO DRUGIH VRST, DOLŽIN IN ŽELJ (na mail info.spletni.nakup@gmail.com pošljite povpraševanje )***