Pravno obvestilo

 

Pravno obvestilo spletne strani www.spletni-nakup.si

Na spletnih straneh trgovine Spletni nakup (www.spletni-nakup.si) skušamo ažurno in dosledno slediti spremembam.

Cene objavljene na straneh so redne cene in ne vključujejo popustov oz. znižanj v akcijah, razprodajah oz. posezonskih nižanjih, razen na podstrani "AKCIJE"... 

Upravitelj spletne strani www.spletni-nakup.si (v nadaljevanju spletna stran) je podjetje popoldanski s.p - Prodaja na drobno
Marku Zupan s.p. cesta Viktorja Svetina 8b, 4270 Jesenice

Vse informacije in vsebine, objavljene na spletni stani www.spletni.nakup.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumentov, slik, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja spletne trgovine (www.spletni-nakup.si).

Ker obstajajo na spletni strani www.spletni-nakup.si določene povezave na druge spletne strani, za le-te ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito, točnost in varnost podatkov, objavljenih na teh spletnih straneh, kot tudi ne za morebitno škodo, ki bi jo uporabnik utrpel z obiskom teh povezav.

naše podjetje se bo na vse načine trudilo, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na spletni strani www.spletni-nakup.si, vendar si pridržuje pravico do sprememb vseh objavljenih vsebin.

Na določenih mestih spletne strani www.spletni-nakup.si, bo spletna trgovina  zbirala osebne podatke uporabnikov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-poštni naslov), o čemer bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval.Spletna trgovina jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi podjetja. Podatki uporabnikov spletne stani www.spletni-nakup.si  v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi ali bili kako drugače zlorabljeni. Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju vseh zbranih podatkov preko spletne strani. Podjetje ne odgovarja za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju obrazcev na spletni strani www.spletni-nakup.si. Z uporabnikom spletne strani podjetja Spletna trgovina sme stopiti v stik preko sredstev obveščanja, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Vse navedene blagovne znamke so last njihovih zakonitih lastnikov:

LG je registrirana blagovna znamka korporacije LG Electronics.
Android je registrirana blagovna znamka korporacije Google Inc.
NOKIA, Eseries, Xseries, Cseries Nseries so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke korporacije Nokia Corporation.
Nokia je registrirana blagovna znamka korporacije Nokia. Imena izdelkov Nokie so bodisi blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke Nokie.
Samsung je registrirana blagovna znamka korporacije Samsung Electronics Inc
SonyEricsson, Vivaz, so registrirane blagovne znamke korporacije SonyEricsson Mobile Communications AB
HTC je registrirana blagovna znamka korporacije High Tech Computer Asia Pacific Pte. Ltd.
Apple, iPod, iPhone, iPad, iTunes so registrirane blagovne znamke podjetja Apple Inc.