SERVIS OZ. VGRADNJA NAŠIH ARTIKLOV:

Servis oz. vgradnjo artiklov iz našega prodajnega programa po zelo ugodnih cenah.

GARANCIJA NA ARTIKEL JE 24 MESECEV .

Servis oz. popravilo za nas izvajajo partnerska servisna podjetja, ki imajo registrirano dejavnost za popravilo telekomunikacijskih naprav . Servis se nahaja v Bohinjski Bistrici ter na Blejski Dobravi .

Napotki

 

1 - Artikel naročite preko spletne trgovine z registracijo ali brez registracije (hitrejše)

2 - Ko Vaše naročilo prejmemo , Vam nanj odgovorimo preko e-maila o stanju zaloge oz. dobavnem roku Vašega naročila. Katerega potrdite v primeru da je bo ponudba aktualna.

3 - Zaslon pošljemo na vaš naslov, skupaj z računom, garancijskim listom ter navodili & podatki in gsm števijkami servisov.

4 - Z servisnim podjetjem se po vaši meri dogovorite o dostavi telefona in zaslona oz. osebno na njihovi lokaciji, čas menjave zaslona je 1 delavni dan (- zaradi sušenja, testiranja,...)

 

Cena servisa & menjave & storitve je 20-30 eur.

 POOBLAŠČENA  SERVISNA  PODJETJA- telefon in kupljen zaslon lahko servisu pošljete po pošti :

servis 1 -  4273 Blejska Dobrava  (HUAWEI, IPHONE,HTC,LG) cena servisa -20€ dalje

servis 2 - 4264 Bohinjska Bistrica  (SAMSUNG & ostale blagovne znamke) cena servis -20€ dalje

naslova servisov in kontakte prejmete na garancijskem listu na računu ob prejetem paketu z kupljenim zaslonom oz. artiklom.

Servisa sta samo na tej dveh lokacijah. Telefon in kupljen artikel lahko pošljete po pošti ali dostavite osebno (po vašem dogovoru s servisnim podjetjem)

ČE JE TELEFON FIZIČNO ZVIT, UKRIVLJEN, V STIKU Z VODO, ŽE SERVISIRAN S STRANI NEPOOBLAŠČENE OSEBE, PO MOŽNOSTI  LEPLJEN S SEKUNDNIMI LEPILI IN PODOBNO, ITD..  SERVIS ZASLONA NI MOŽNA.